Sweet Christmas csomag

23342 Ft + Áfa

Sweet Christmas csomag

23342 Ft + Áfa

Édességösszeállítás aranyló színekben. Csomag tartalma: Lindor pralinégolyók dísztasakban (100g), madagaszkári étcsokoládé (70%) piros gyümölcsökkel (45g), zölddió lekvár (110g), kézzel készült üveggömb díszdobozban (1 db), Stühmer szaloncukor (1db). Csomagolás: prémium levehető tetejű díszdoboz, selyem szalaggal átkötve. A csomagolás nem logózható. Igény esetén a szalaghoz erősített logózott kártyával oldható meg.

Cikkszám:
-GOGCS202010
Termék színe:
-
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa


Mennyiség
Ajánlott termékek
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek