Sweatshirt Vamux ORION NAVY BLUE M

1982 Ft + Áfa

Sweatshirt Vamux ORION NAVY BLUE M
Sweatshirt Vamux ORION NAVY BLUE M

Sweatshirt Vamux ORION NAVY BLUE M

1982 Ft + Áfa

100% Polyester. 250 grs/m2 brushed eece fabric inside. Ribbed round neck.Long sleeves without cuffs. 40 units per box. 5 units per package.

Cikkszám:
EASUVAVAMMR21
Termék színe:
-
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

A termék ára nem tartalmazza az emblémázás költségeit.
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + Áfa, ami több termékből is összeállítható.


Mennyiség
Ajánlott termékek

710F V-NECK PULLOVER W M Blk

EAJZ710F.03.2
12621 Ft + Áfa

Sweatshirt Wood WHITE XL

EASUVACREBL23
4100 Ft + Áfa

AWDIS SWEAT, zöld

AWJH030-8-4
egyedi ár

J&N Workwear pulóver, piros XXL

JN840-red-XXL
egyedi ár

O15 HOODED NAVY 2XL

EABO150410
10005 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek