Sweatshirt Vamux ORION NAVY BLUE 2XL

1982 Ft + Áfa

Sweatshirt Vamux ORION NAVY BLUE 2XL
Sweatshirt Vamux ORION NAVY BLUE 2XL

Sweatshirt Vamux ORION NAVY BLUE 2XL

1982 Ft + Áfa

100% Polyester. 250 grs/m2 brushed eece fabric inside. Ribbed round neck.Long sleeves without cuffs. 40 units per box. 5 units per package.

Cikkszám:
EASUVAVAMMR24
Termék színe:
-
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

A termék ára nem tartalmazza az emblémázás költségeit.
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + Áfa, ami több termékből is összeállítható.


Mennyiség
Ajánlott termékek

F42 RAGLAN SW RED 2XL

EAF420510
egyedi ár

sweater RANDY

EAJEVARANMR22
6932 Ft + Áfa

O86 RED XL

EABO860509
12269 Ft + Áfa

Sweater Comando CEMENT GREY M

EAJEVARE1GR21
9508 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek