Sweatshirt Ride

2022-es árak folyamatos feltöltés alatt!

A termék nem kapható

65% polyester, 35% cotton. 320 grs/m2 brushed eece fabric inside. Double fabric hood. Insidefabric hood mesh in white. Split kangaroo pocket. Adjustable drawstring on thehood. Ribbed cuffs and waist. Top stitching on sleeves, cuffs and waist.

Cikkszám:
EASUVACRDMR20
Termék színe:
-
Ajánlott termékek

LADY-FIT HOODED SWEAT

EAF810313
6698 Ft + Áfa

ZOODIE, kék

AWJH050-4-5
egyedi ár
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek