ARIZONA SWEATSHIRT

2022-es árak folyamatos feltöltés alatt!

4457 Ft + Áfa

100% poliészter 280 grs / m2 szálcsiszolt polár szövet belsejében. Dupla anyagú kapucni. Állítható húzózsinór a kapucnin (a gyerekméretek kivételével). Kenguru zseb. Bordázott mandzsetta és derék. 20 darab dobozonként. 1 darab csomagonként: 1 méret,

Cikkszám:
EASUVAARINJ06
Termék színe:
-
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

A termék ára nem tartalmazza az emblémázás költségeit.
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + Áfa, ami több termékből is összeállítható.


Mennyiség
Ajánlott termékek

Sweatshirt Street

EASUVACSTNJ20
7695 Ft + Áfa

J&N Workwear pulóver, kék 3XL

JN840-roy-3XL
egyedi ár

ADULTS' AUTHENTIC ZIPPED HOOD

EAJZ266M.16.5
egyedi ár

Sendex Pulóver

AP722339-06A_M
8996 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek