Sport Trousers Tournament Kid

3417 Ft + Áfa

Sport Trousers Tournament Kid
Sport Trousers Tournament Kid

Sport Trousers Tournament Kid

2022-es árak folyamatos feltöltés alatt!

3417 Ft + Áfa

100% polyester. 250 grs/m2 acetate dual- ock fabric. Brushed inside. Elastic waist. Drawstring waist (adultsizes only). 2 waist pockets. Lateral bands with pipings. Jacket and trousers can be sold separately. 20 units perbox: 1 size, 1 color.

Cikkszám:
EAPAVATOUMR04
Termék színe:
-
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

A termék ára nem tartalmazza az emblémázás költségeit.
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + Áfa, ami több termékből is összeállítható.


Mennyiség
Ajánlott termékek

trousers CLARIM

EAPAVACLABL21
egyedi ár

Sport Trousers Court Kid

EAPAVACOUVB03
2563 Ft + Áfa

Sport Trousers Court Kid

EAPAVACOUBG10
2563 Ft + Áfa

Bermuda Shorts Campus

EABEVACAMMR23
1879 Ft + Áfa

Shorts College

EABEVACOLVH24
1196 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek