Relax szett , fekete

egyedi ár

Relax szett , fekete

A termék nem kapható

1 db "Stan" képkeret. 1 db "Snifik" gyertya szett. 1 db 80 gr Luis fehércsokoládés ribizlis mandula. Ezüst tetejű díszdobozban.

Cikkszám:
AP689819-10
Termék színe:
fekete
Termék mérete:
200×200×115 mm

Ezekben a színekben elérhető

Ajánlott termékek

Mikulás sapka, zöld

GO11224404
239 Ft + Áfa

Mikulássapka

GO3120-08
145 Ft + Áfa

Karácsonyfadísz, piros

GO4967-08
236 Ft + Áfa

Mikulássapka

GO11224400
239 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek