Ranger zsebkés és lámpa készlet, kék

5814 Ft + Áfa

Ranger zsebkés és lámpa készlet, kék

5814 Ft + Áfa

Ranger zsebkés és lámpa készlet. Tartalma: 10 funkciós zsebkés és LED lámpás karabíner. Az elemet tartalmazza. Csomagolása fekete doboz.

Cikkszám:
GO10449201
Termék színe:
kék
Termék mérete:
12,3 x 9 x 2,9 cm
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa


Mennyiség
Ajánlott termékek

Szerszámkészlet, fekete

GO8781-01
2218 Ft + Áfa

3 méteres mérőszalag, fekete

MC8088203
690 Ft + Áfa

Distress zsebkés, piros/fekete

IN56-0301136
1930 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek