Radiant vezeték nélküli töltőpad világító logóval, fekete

4977 Ft + Áfa

Radiant vezeték nélküli töltőpad világító logóval, fekete

4977 Ft + Áfa

Világító, vezeték nélküli töltőpad. Támogatja a vezeték nélküli töltést akár 1A-s eszközökhöz, amelyek vezeték nélküli töltési funkcióval rendelkeznek.

Cikkszám:
GO12400500
Termék színe:
fekete
Termék mérete:
8 x 8 x 1,5 cm
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa.
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
2725 db

Mennyiség
Ajánlott termékek

Wilkes USB power bank

AP741937-98
5282 Ft + Áfa

Tradak USB power bank

AP741928-25
2304 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek