Pralinéválogatás, szívdesszert, paprika ajándékcsomag

egyedi ár

Pralinéválogatás, szívdesszert, paprika ajándékcsomag

A termék nem kapható

A csomag tartalma: Pralinéválogatás kalocsai mintás díszdobozban (45g), 2 darabos szívdesszert díszdobozban (26g), Édes kalocsai fűszerpaprika őrlemény díszdobozban (50g).


Csomagolás: Sátortetős díszdoboz, masnival. A doboz nem logózható, de felár ellenében a logózott kisérőkártya a masni alá is rögzíthető


Minimumrendelés: 5 csomag

Cikkszám:
CAB001191
Termék színe:
-
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa.
Ajánlott termékek

Hadock Mágnes

AP781586-A
egyedi ár

CSEPPNYI LUXUS

Cab201915
egyedi ár

CSOKI, PAPRIKA, HŰTŐMÁGNES

Cab20191278
egyedi ár

ÓARANY

Cab2019926
egyedi ár
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek