Peloton kerékpártáska

2322 Ft + Áfa

Peloton kerékpártáska

A termék nem kapható

Vigye magával személyes holmiját ebben a kicsi de praktikus táskában, amelyet a kerékpár vázára akaszthat. Cipzáros tároló rekesz.

Cikkszám:
GO11970500
Termék színe:
többszínű
Termék mérete:
14,5 x 4,5 x 24,5 cm
Ajánlott termékek

COB LED lámpa, kék

GO7246-23
816 Ft + Áfa

Jesse bicikliülés huzat, sárga

GO11402111
524 Ft + Áfa

Imola műanyag küllőzászló

EA2847mc
179 Ft + Áfa

Kerékpár üléshuzat, narancs

GO6337-07
250 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek