PB-8000 LED kijelzős powerbank órával, fekete/szürke

18890 Ft + Áfa

PB-8000 LED kijelzős powerbank órával, fekete/szürke

A termék nem kapható

Ez a fényes, 8000mAh-s LED kijelzős powerbank beépített ébresztőórával nagyszerű utazásokhoz. A-osztályú lítium-polimer akkumulátorral és hálózati védelemmel rendelkezik, így biztosítva a stabil teljesítményt és a biztonságos működést használat közben. A mikro USB input port (5V/1,6A) és a duál output port (5V/2,1A) tartozék, így téve lehetővé 2 eszköz töltését egyszerre. A LED kijelző mutatja az időt, dátumot és az akkumulátor töltöttségét százalékban. Fehér Avenue ajándékdobozban.

Cikkszám:
GO12367100
Termék színe:
fekete
Termék mérete:
15,5 x 7,5 x 1,3 cm
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa.
Ajánlott termékek

Kanlep USB power bank

AP741466-07
1584 Ft + Áfa

Ventox USB power bank

AP781310-10
2474 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek