Papírvágó kés, piros

90 Ft + Áfa

Papírvágó kés, piros

90 Ft + Áfa

Papírvágó kés, kis méretben, minden zsebben elfér, ezért mindig kéznél van. Vidám színekben rendelhető. Emblémázni lehet a termék hátoldalát tamponnyomással.

Cikkszám:
MC8900305
Termék színe:
piros
Termék mérete:
13,5 x 1,4 x 0,8 cm
Emblémázható mérete:
5 x 0,6 cm
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

Mennyiség
Ajánlott termékek

Ceruzahegyező radírral, zöld

GO6458-29
159 Ft + Áfa

Linear vonalzó

AP800343
111 Ft + Áfa

Hebe vonalzó, piros

AP791347-05
111 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek