Padova kézmelegítő

330 Ft + Áfa

Padova kézmelegítő

330 Ft + Áfa

A fűtőpárna folyadékában egy lemez van elhelyezve amit, megtörve a folyadék kikristályosodik és melegen tartja ezt. Ismételt használata előtt forrásban lévő vízbe kell helyezni a terméket. Emblémázását vynil matricával javasoljuk.

Cikkszám:
EA338166
Termék színe:
többszínű
Termék mérete:
o 9 × 1,5
Emblémázható mérete:
4 × 2
Súly:
0.087 g/m2
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa


Mennyiség
Ajánlott termékek

Sweet Harmony wellness szett

IN56-0320015
630 Ft + Áfa

Dandelion mini körömreszelők

IN56-0320018
127 Ft + Áfa

Marseille zsebtükör

EA067006
920 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek