Oldham dokumentum tartó, piros

490 Ft + Áfa

Oldham dokumentum tartó, piros

490 Ft + Áfa

Anyag: non-wowen Információ: grammsúly 80 g/m2, tágas belső rekesz, cipzáros zseb Emblémázási típus: szitanyomás Emblémázási terület: egy oldalon, középen Print: S2

Cikkszám:
EA333505
Termék színe:
piros
Termék mérete:
38 x 28 x 6 cm
Emblémázható mérete:
25 x 15 cm
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

Mennyiség
Ajánlott termékek

Wally A4 A5 iratmappa

AP809460
2880 Ft + Áfa

Gentle notesz, piros

IN56-1103189
878 Ft + Áfa

Falum mappa

AP809512
5440 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek