Nyomógombos golyóstoll, piros

egyedi ár

Nyomógombos golyóstoll, piros

A termék nem kapható

Műanyagból készült 5000mAh kapacitású külső akkumulátor, USB csatlakoztatóval ellátva, hogy Ön és eszközei is mindig energikusak lehessenek.A termék emblémázását UV LED nyomással javasoljuk.

Cikkszám:
MC20338
Termék színe:
-
Termék mérete:
12 x 6,7 x 1 cm
Emblémázható mérete:
5 x 5 cm
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa.
Ajánlott termékek

Blacks Golyóstoll

AP781612-01
51 Ft + Áfa

Műanyag golyóstoll, zöld

MC1353709
102 Ft + Áfa

Glamour Golyóstoll

AP781645-06
148 Ft + Áfa

Waver Golyóstoll

AP808760-03
99 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek