Nester asztali óra, piros

3402 Ft + Áfa

Nester asztali óra, piros

3402 Ft + Áfa

Digitális asztali óra ébresztő, naptár és hőmérő funkcióval. Többféle pozícióba állítható, mely esetben különböző funkciót jelez ki. 2 db AAA elemmel működik, elem nélkül szállítjuk.

Cikkszám:
AP741168-05
Termék színe:
piros
Termék mérete:
110×92×40 mm
Emblémázható mérete:
P2 (2C, 60×30 mm), UV (FC, 90×30 mm)
Elérhető készlet
146 db
Érkező készlet
0 db

Szín

Mennyiség
Ajánlott termékek

HELIO Asztali óra fadobozban, fa

KC2666-40
4334 Ft + Áfa

UOVO Konyhai időmérő, sárga

IT2392-08
823 Ft + Áfa

Női karóra, fekete

GO6555-01
3086 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek