GIRAFFE MICROBIBRE CLEANING

336 Ft + Áfa

GIRAFFE MICROBIBRE CLEANING

2022-es árak folyamatos feltöltés alatt!

336 Ft + Áfa

100% mikroszálas. Különböző felületek tisztítására tervezett szövet. 200 darab dobozonként. 25 darab csomagonként: 1 szín.

Cikkszám:
EAPLVAGIRBL00
Termék színe:
fehér
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

A termék ára nem tartalmazza az emblémázás költségeit.
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + Áfa, ami több termékből is összeállítható.


Mennyiség
Ajánlott termékek

Military Cap, piros

MB095-red
egyedi ár

Tecnic Dinamic Comby Sport póló

AP721209-06_L
2075 Ft + Áfa

Tecnic Plus Póló

AP791933-06A_S
4020 Ft + Áfa

Tecnic Rox Sport póló

AP781303-07_M
1960 Ft + Áfa

Backpack Festival

EAMCVAFESNG02
359 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek