Martin kétcsatlakozós autós töltő, fehér/fekete

2543 Ft + Áfa

Martin kétcsatlakozós autós töltő, fehér/fekete

2543 Ft + Áfa

Az adapter két csatlakozóval rendelkezik, és egy, az eszközök töltésekor fehér fénnyel világító LED gyűrű is található rajta. Kompatibilis minden olyan okostelefonnal vagy eszközzel, amelyhez USB-töltőkábel is jár (többek között az iPad (r) és egyéb táblagépek). Bemenet: 12/24 V. Két USB-csatlakozó (5 V/1 A és 2,1 A), Maximális kimenet: 2,1 A. A kábel nem tartozék.

Cikkszám:
GO13419000
Termék színe:
fehér
Termék mérete:
7 x 5 x 3,8 cm
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
3507 db

A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa


Mennyiség
Ajánlott termékek

Jégkaparó, fekete

GO5815-01
423 Ft + Áfa

Vészkalapács, fekete

GO10412800
1471 Ft + Áfa

Nardelly Csomagtartó táska

AP781737-06
1706 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek