LIVERPOOL Színes bögre, piros

egyedi ár

LIVERPOOL Színes bögre, piros

A termék nem kapható

Színes kőedény mázas bögre. Űrtartalom: 200 ml. Ömlesztve csomagolva. A tamponnyomás nem ellenálló a mosogatógéppel szemben. A kerámia transzfernyomás ellenálló a mosogatógéppel szemben.

Cikkszám:
MO8058-05
Termék színe:
piros
Termék mérete:
Ø7x8 cm
Emblémázható mérete:
25x35 mm
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa.
Ajánlott termékek

Pop bögre, narancs, fehér

XP432.388
1080 Ft + Áfa

Corzo vákuumos bögre, fehér

GO10051602
5417 Ft + Áfa

Bögre

AP741249-05
379 Ft + Áfa

Fedeles bögre

AP781057-07
613 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek