Lenard USB power bank

5285 Ft + Áfa

Lenard USB power bank
Lenard USB power bank
Lenard USB power bank
Lenard USB power bank
Lenard USB power bank

Lenard USB power bank

5285 Ft + Áfa

Szilikon borítású, műanyag USB power bank 4000 mAh akkumulátorral, napelemes töltővel és 1 LED-es világítással. A termék micro USB töltőkábelt tartalmaz.

Cikkszám:
AP741932-07
Termék színe:
zöld
Termék mérete:
75×145×15 mm
Emblémázható mérete:
30x25 mm
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa.
Elérhető készlet
365 db
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

Mennyiség
Ajánlott termékek

Powerbank 2200mAh, fekete

GO4200-01
1889 Ft + Áfa

Powerbank 4000 mAh, fekete

GO7298-01
4253 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek