LANYARD, vegyes

egyedi ár

LANYARD, vegyes

egyedi ár

LANYARD 10 mm, 15 mm vagy 20 mm széles, kb. 90 cm hosszú anyagból, karabinerrel és biztonsági zárral. Szinte bármit meg tudunk valósítani, hívjon minket elképzelésével! Minimum rendelési mennyiség 100 db. Szállítási határidő 1-3 hét.

Cikkszám:
MC95203mc
Termék színe:
többszínű
Termék mérete:
2 x 90 (2 x 45) cm
Emblémázható mérete:
allover cm

Ezekben a színekben elérhető

Mennyiség
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!
Ajánlott termékek

Duble nyakpánt, zöld

AP761294-07
202 Ft + Áfa

Gatto nyakpánt, narancs

GO10220604
325 Ft + Áfa

Perux nyakpánt, kék

AP741990-06
282 Ft + Áfa

SIMPLE LANY Nyakpánt, fekete

MO9058-03
128 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek