Kis pálinka, paprika és kis lekvár desszertcsomag

egyedi ár

Kis pálinka, paprika és kis lekvár desszertcsomag

A termék nem kapható

az ajándékcsomag tartalma: Árpád kisüsti szilvapálinka (0,04l) - HunDeszt 2012 ezüst érem, Édes kalocsai fűszerpaprika vászonzsákban (100g) Fahéjas-szegfűszeges őszibaracklekvár (100g). A vászonzsák színe változó (piros, fehér, zöld).


Csomagolás: Sátortetős díszdoboz, masnival. A doboz nem logózható, de felár ellenében a logózott kisérőkártya a masni alá is rögzíthető


Minimumrendelés: 5 csomag

Cikkszám:
CAB00390
Termék színe:
-
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa.
Ajánlott termékek

FEHÉR KARÁCSONY

Cab2019104
egyedi ár

SZÍNE-JAVA MÉDIUM

Cab20191229
egyedi ár

Hadock Mágnes

AP781586-B
egyedi ár

Forrócsokis ajándékcsomag

AP689883
7454 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek