Kis lekvár, méz és táblás csokoládé desszertcsomag

egyedi ár

Kis lekvár, méz és táblás csokoládé desszertcsomag

A termék nem kapható

Három apró, de mutatós finomság. az ajándékcsomag tartalma: Selyemfűméz (50g) Pezsgős ünnepi ribizli mámor lekvár (100g), Kézműves étcsokoládé meggy és pisztácia feltéttel (50g) - Magyar termék nagydíjas márka.


Csomagolás: Sátortetős díszdoboz, masnival. A doboz nem logózható, de felár ellenében a logózott kisérőkártya a masni alá is rögzíthető


Minimumrendelés: 5 csomag

Cikkszám:
CAB00388
Termék színe:
-
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa.
Ajánlott termékek

Mandi Poháralátét

AP791300-05
egyedi ár

BUDAPEST

Cab2019523
egyedi ár

GENTLEMAN’S CHOICE GRANDE

Cab20191054
egyedi ár
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek