Egyedi ajánlat 

Kis Advent III.

4935 Ft + Áfa

Kis Advent III.

4935 Ft + Áfa

1 db 110 ml Kaldeneker kamillás-mézes almadzsem. 1 db 160 gr Bertók erdeiméz. 1 db 75 gr Bertók mentás krémméz. 1 db 45 ml Kaldeneker levendulás vilmoskörte lekvár. Fekete díszdobozban.

Cikkszám:
AP67168
Termék színe:
-
Termék mérete:
130×64×175 mm
Emblémázható mérete:
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

Mennyiség
Karácsonyi ajánlat
Ajánlott termékek

Lumiukko plüss hóember

AP899004
602 Ft + Áfa

Budapest á la Bourbon

AP57603
2490 Ft + Áfa

Karácsonyi párnák, M3

MC70328M3
2750 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek