Karlsruhe tuzköves öngyújtó, fehér

69 Ft + Áfa

Karlsruhe tuzköves öngyújtó, fehér

69 Ft + Áfa

Anyag: műanyag, fém Emblémázási típus: tamponnyomás Emblémázási terület: egy odalon Megjegyzés: gyerek zárral Print: T1,UV

Cikkszám:
EA110706
Termék színe:
fehér
Termék mérete:
8,3 x 2,4 cm
Emblémázható mérete:
5 x 1,4 cm
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa.
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

Mennyiség
Ajánlott termékek

Knoxville öngyújtó, fehér

EA755206
140 Ft + Áfa

Lanus öngyújtó, fehér

AP741834-01
151 Ft + Áfa

Vaygox öngyújtó, zöld

AP741833-07
137 Ft + Áfa

Vaygox öngyújtó, kék

AP741833-06
137 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek