Játék szett laposüveggel , fekete

11350 Ft + Áfa

Játék szett laposüveggel , fekete

2022-es árak folyamatos feltöltés alatt!

11350 Ft + Áfa

Sakk- és kártyajáték szett 237ml-es flaskával 2 kupicával, egy tölcsérrel és 5 dobókockával, ami egy fadobozban érkezik. Emblémázását tamponnyomással javasoljuk.

Cikkszám:
MC6078601
Termék színe:
barna
Termék mérete:
24 x 18 x 6 cm
Emblémázható mérete:
4,8 x 2,8 cm
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

A termék ára nem tartalmazza az emblémázás költségeit.
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + Áfa, ami több termékből is összeállítható.


Mennyiség
Ajánlott termékek

Duken Jégvödör

AP722344-10
4121 Ft + Áfa

Hordó formájú flaska, piros

MC6079203
4950 Ft + Áfa

Boriax Boros szett

AP721165
10735 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek