FU29 LADY-FIT LS WHITE XL

1790 Ft + Áfa

FU29 LADY-FIT LS WHITE XL

1790 Ft + Áfa

Alakított szabás oldalvarrással, hosszított fazon. Nyaki rész pamut, lycra szállal. Belcoro® fonal felhasználásával puhább érzetet kölcsönöz.

Cikkszám:
EAFU290109
Termék színe:
fehér
Elérhető készlet
39 db
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

A termék ára nem tartalmazza az emblémázás költségeit.
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + Áfa, ami több termékből is összeállítható.


Mennyiség
Ajánlott termékek

Sweatshirt Street ROYAL BLUE XL

EASUVACSTRY23
7695 Ft + Áfa

F41 SET-IN BLACK XL

EAF410309
5348 Ft + Áfa

O47 ID.203 50/50 WHITE L

EABO470108
5954 Ft + Áfa

Sweatshirt Street MAGENTA PINK XS

EASUVACSTMG19
7695 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek