Flatpeak Drift Cap baseballsapka, zöld

egyedi ár

Flatpeak Drift Cap baseballsapka, zöld

egyedi ár

Magas profilú 6 paneles baseballsapka egyenes silddel 6 kontrasztos színnel hímzett szellőző Egyenes sild 8 soros dísztűzéssel Divatos 'High Profile' kialakítás Bélelt homlokpánt a kellemes viselet érdekében Műanyag csattal állítható méret 100% 'heavy brushed' pamut

Cikkszám:
MB6581-blk/fgr
Termék színe:
zöld
Emblémázható mérete:
Érdeklődjön!
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa


Mennyiség
Ajánlott termékek

Modiak Gyerek baseball sapka

AP781298-01
635 Ft + Áfa

Bayet Baseball sapka

AP781898-05
1375 Ft + Áfa

Kisse Baseball sapka

AP741669-02
995 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek