Fitty Fitness ajándékcsomag

egyedi ár

Fitty Fitness ajándékcsomag

A termék nem kapható

A sport szett tartalmaz egy sportkulacsot, okosórát, karpántos mobiltartót, 1 adag protein italport, protein szeletet és 1 adag IsoTonic italport.
Karácsonyi ajándék ötlet az 1001reklámajándéktól

Cikkszám:
AP689853
Termék színe:
-
Termék mérete:
304×310×128 mm
Emblémázható mérete:
DG2 (FC, 165×125 mm)
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa.
Ajánlott termékek

Teás ajándékcsomag

AP689845
6409 Ft + Áfa

Orfi Hűtőmágnes

AP791284-07
egyedi ár

ARANYLÁZ

Cab2019769
egyedi ár

AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

Cab2019205
egyedi ár
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek