Ferrol Laptop táska, narancs

1680 Ft + Áfa

Azonnali ajánlatkérés

Ferrol Laptop táska, narancs

1680 Ft + Áfa

Információ: tágas belső rekesz, elülső rekesz Emblémázási típus: szitanyomás Emblémázási terület: a tasak elején Egyesével csomagolva: műanyag csomagolás Print: S2

Cikkszám:
EA005510
Termék színe:
narancssárga
Termék mérete:
38 x 31,5 x 5 cm
Emblémázható mérete:
20 x 10 cm
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

Szín

Mennyiség
Ajánlott termékek

Elgin laptoptáska, fekete

GO11995400
egyedi ár

SILI Táblagép tok, lime

MO8195-48
1139 Ft + Áfa

TOGO Laptop táska, lime

MO8341-48
9999 Ft + Áfa

Meeting, laptoptáska

IN56-0805336
4945 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek