Étcsoki ÉS LEKVÁR desszertcsomag

2548 Ft + Áfa

Étcsoki ÉS LEKVÁR desszertcsomag

2548 Ft + Áfa

Mini céges ajándék karácsonyi csokival és lekvárral. A csomag tartalma: 69%-os étcsokoládé (50g),
Karácsonyi lekvár vegyes ízekben (100g).


Minimumrendelés: 5 csomag

Az ár tartalmazza a díszcsomagolást és egy standard ajándékkártya árat, mely a dobozban kerül elhelyezésre.Csomagolás: nyomott mintás, sátortetős dísztasak, selyem szalaggal átkötve.

A csomagolás nem logózható. Igény esetén a logózás a szalaghoz erősített logózott kártyával oldható meg.

Cikkszám:
CABH-1359
Termék színe:
-
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa


Mennyiség
Ajánlott termékek

GIRL'S NIGHT ajándékcsomag

CABH-1295
5282 Ft + Áfa

Brigi CSOMAGJA desszertcsomag

CABH-1246
17628 Ft + Áfa

Szikrázó csomag

-GOGCS202008
23313 Ft + Áfa

ANIKÓ CSOMAGJA ajándékszett

CABH-1244
12337 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek