Emergency powerbank kulcstartóval, 1800 mAh, kék

3889 Ft + Áfa

Emergency powerbank kulcstartóval, 1800 mAh, kék

3889 Ft + Áfa

Ez a zsebméretű powerbank kulcstartót is tartalmaz, így biztosítva, hogy soha ne maradjon töltő nélkül - vészhelyzet esetére ideális. Az 1800 mAh-s újratölthető lítium-polimer akkumulástor megfelelő okostelefonok, MP3 lejátszók és más eszközök töltéséhez. USB - mikro USB kábelt tartalmaz. Input: 5V/800 mA, output: 5V/1A. Fehér ajándékdobozban szállítjuk. ABS műanyag

Cikkszám:
GO13423102
Termék színe:
-
Termék mérete:
5,5x5,5x1,5cm
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa.
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

Mennyiség
Ajánlott termékek
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek