Elevate Bowlen mikropolár pulóver, piros, S

7025 Ft + Áfa

Elevate Bowlen mikropolár pulóver, piros, S

A termék nem kapható

Kényelmes szabásvonal. Negyedcipzár. Kontrasztos fordított cipzár. Fedőöltéses varrások. Könnyen megfogható cipzárhúzókák. Kontrasztos színű nyakszalag. Hüvelykujj nyílás. Mikropolár anyag, 100% poliészter. Mindkét oldala bolyhozott, egyik oldala bolyhosodásmentes. 180 g/m2

Cikkszám:
GO39494251
Termék színe:
piros
Termék mérete:
S
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa.
Ajánlott termékek
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek