Zafil Eldobható FFP2 arcmaszk

198 Ft + Áfa

Zafil Eldobható FFP2 arcmaszk
Zafil Eldobható FFP2 arcmaszk
Zafil Eldobható FFP2 arcmaszk
Zafil Eldobható FFP2 arcmaszk
Zafil Eldobható FFP2 arcmaszk

Zafil Eldobható FFP2 arcmaszk

198 Ft + Áfa

-    RAKTÁRON! KÉSZLETRŐL AZONNAL RENDELHETŐ!
-    minimális rendelési mennyiség 100db
-    nagyobb mennyiség esetén kérje ajánlatunkat!

Egyedi csomagolású, 5 rétegű eldobható, FFP2 védelemmel ellátott arcmaszk rugalmas pántokkal, orrtartóval és állítható tartóval hőzárt eldolgozással. 2 rétegű non-woven és 3 rétegű olvadékfújt szövetből. Személyi védőfelszerelésnek minősül. Minimális szűrési hatékonyság ≥ 94%. Minimális rendelési mennyiség: 100 db és többszöröse.
Egyediesíthető maszk borításért klikk ide 

Cikkszám:
_AP721855-01
Termék színe:
fehér
Termék mérete:
210×155 mm
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

A termék ára nem tartalmazza az emblémázás költségeit.
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + Áfa, ami több termékből is összeállítható.


Mennyiség
Ajánlott termékek

Plexcom Mosható arcmaszk

-AP721781-06A
1730 Ft + Áfa

COVERFACE Arcmaszk, lime

MO9968-48
egyedi ár

Galant Mosható arcmaszk

-AP721754-06
1389 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek