Desszert, forraltbor fűszer, mézeskalács ajándékcsomag

egyedi ár

Desszert, forraltbor fűszer, mézeskalács ajándékcsomag

A termék nem kapható

Karácsonyi válogatás az édességek szerelmeseinek. az ajándékcsomag tartalma: Aszalt gyümölcsös - csokoládés desszert (46g - 4db) Forraltbor fűszerkeverék (20g) Mézeskalács (1db)


Csomagolás: Sátortetős díszdoboz, masnival. A doboz nem logózható, de felár ellenében a logózott kisérőkártya a masni alá is rögzíthető.


Minimumrendelés: 5 csomag

Cikkszám:
CAB001020
Termék színe:
-
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa.
Ajánlott termékek

CSOKI, LEKVÁR, MÉZESKALÁCS

Cab20191277
egyedi ár

Karácsonyi takaró

AP861005-05
8208 Ft + Áfa

KEDVES GESZTUS

Cab2019165
egyedi ár

Lupok Borosüveg fényfüzér

AP721355-01
640 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek