Csokoládé varázs IV. Csokoládé varázs IV.

egyedi ár

Csokoládé varázs IV. Csokoládé varázs IV.

A termék nem kapható

1 db 40 gr forró csokoládé belga tejcsokoládéból. 1 db bonbon karácsonyi dekorációval. 1 db 40 gr táblás szórt csokoládé. Barna dísztasakban.

Cikkszám:
AP530229
Termék színe:
-
Termék mérete:
212×160×75 mm
Emblémázható mérete:
Nem emblémázható
Ajánlott termékek

Jégkaparó, Fehér

EAXE336506
140 Ft + Áfa

Karácsonyi papucsok, piros

MC7326905
3890 Ft + Áfa

Karácsonyi párnák, M3

MC70328M3
2850 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek