Csokoládé varázs IV. Csokoládé varázs IV.

egyedi ár

Csokoládé varázs IV. Csokoládé varázs IV.

A termék nem kapható

1 db 40 gr forró csokoládé belga tejcsokoládéból. 1 db bonbon karácsonyi dekorációval. 1 db 40 gr táblás szórt csokoládé. Barna dísztasakban.

Cikkszám:
AP530229
Termék színe:
-
Termék mérete:
212×160×75 mm
Emblémázható mérete:
Nem emblémázható

Ajánlott termékek

Adventi kalendárium

GO4729-48
953 Ft + Áfa

Kerámia karácsonyi dísz

GO11271300
1292 Ft + Áfa

Karácsonyfadísz, piros

GO4967-08
236 Ft + Áfa

RACER bluetooth fejhallgató, sárga

IN58-8106015
7171 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek