CrisMa névtábla, telefontartó, fehér

50 Ft + Áfa

CrisMa névtábla, telefontartó, fehér

50 Ft + Áfa

Névjegykártya, mely egyben telefontartó is, ideális levélben kiküldhető reklámajándék. Digitálisan teljes felületén emblémázható mindkét oldalon. Emblémázását UV-LED nyomtatással javasoljuk.

Cikkszám:
MC2047306
Termék színe:
fehér
Termék mérete:
8,4 x 5,4 x 0,1 cm
Emblémázható mérete:
8,2 x 5,2 cm
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

A termék ára nem tartalmazza az emblémázás költségeit.
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + Áfa, ami több termékből is összeállítható.


Mennyiség
Ajánlott termékek

Mobile Cover People ORION NAVY BLUE 1

EAFDVAPEOMR01
103 Ft + Áfa

Neblin Vezeték nélküli töltő

AP781862-05
1922 Ft + Áfa

Momo IPhone® 5, 5S tok

AP791390-05
178 Ft + Áfa

Bonabik Mobiltelefon tartó

AP800448-01
308 Ft + Áfa

Tuzar Tablet tartó

AP781085-02
685 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek