CreaCup Mini Egyediesíthető thermo bögre, markolat

194 Ft + Áfa

CreaCup Mini Egyediesíthető thermo bögre,  markolat
CreaCup Mini Egyediesíthető thermo bögre,  markolat
CreaCup Mini Egyediesíthető thermo bögre,  markolat

CreaCup Mini Egyediesíthető thermo bögre, markolat

194 Ft + Áfa

Egyediesíthető, duplafalú, műanyag thermo bögre tetővel és szilikon markolattal, 300 ml. Minimum rendelési mennyiség: 50 db.

Cikkszám:
AP892007-03_C
Termék színe:
narancssárga
Termék mérete:
ø93×130 mm
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa.
Elérhető készlet
3649 db
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

Mennyiség
Ajánlott termékek

Utazóbögre, kék

GO8728-05
1301 Ft + Áfa

Tarbox Bögre

AP741644-01
838 Ft + Áfa

Woodstock Vintage bögre

AP803410-07
921 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek