CreaCup Mini Egyediesíthető thermo bögre, markolat

194 Ft + Áfa

CreaCup Mini Egyediesíthető thermo bögre,  markolat
CreaCup Mini Egyediesíthető thermo bögre,  markolat
CreaCup Mini Egyediesíthető thermo bögre,  markolat

CreaCup Mini Egyediesíthető thermo bögre, markolat

194 Ft + Áfa

Egyediesíthető, duplafalú, műanyag thermo bögre tetővel és szilikon markolattal, 300 ml. Minimum rendelési mennyiség: 50 db.

Cikkszám:
AP892007-06_C
Termék színe:
kék
Termék mérete:
ø93×130 mm
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa.
Elérhető készlet
3994 db
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

Mennyiség
Ajánlott termékek

Revery Bögre

AP862009-07
1258 Ft + Áfa

Coffee to go bögre, fehér

XP432.943
egyedi ár

Yuri Bögre

AP791688-10
729 Ft + Áfa

Cayo duplafalú bögre, szürke

GO10057003
2625 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek