CreaCup Egyediesíthető thermo bögre, markolat

194 Ft + Áfa

CreaCup Egyediesíthető thermo bögre, markolat
CreaCup Egyediesíthető thermo bögre, markolat

CreaCup Egyediesíthető thermo bögre, markolat

194 Ft + Áfa

Egyediesíthető, duplafalú, műanyag thermo bögre tetővel és szilikon markolattal, 400 ml. Minimum rendelési mennyiség: 50 db.

Cikkszám:
AP892006-10_C
Termék színe:
fekete
Termék mérete:
ø85×155 mm
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa.
Elérhető készlet
4132 db
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

Mennyiség
Ajánlott termékek

Plesik Bögre

AP741645-06
694 Ft + Áfa

Fresno Thermo bögre

AP781215-07
1446 Ft + Áfa

DELICIOUS ételtároló doboz, kék

IN56-0306024
1670 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek