Budapest pálinka és méz, pálinkás csoki ajándékcsomag

egyedi ár

Budapest pálinka és méz, pálinkás csoki ajándékcsomag

A termék nem kapható

Mini Budapest csomag, melyet jó szívvel ajánlunk bármilyen rendezvényre. az ajándékcsomag tartalma: Árpád Budapest prémium barackpálinka (0,35l) Budapest akácméz (110g) Meggypálinkás étcsokoládé (40g)


Csomagolás: Sátortetős díszdoboz, masnival. A doboz nem logózható, de felár ellenében a logózott kisérőkártya a masni alá is rögzíthető


Minimumrendelés: 5 csomag

Cikkszám:
CAB001005
Termék színe:
-
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa.
Ajánlott termékek

HÁRMAN PÁRBAN

Cab2019400
egyedi ár

TAVASZI SZÉL

Cab20191218
egyedi ár

CSAKIS CSOKIS

Cab2019160
egyedi ár
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek