Bubis karácsony csomag

8265 Ft + Áfa

Bubis karácsony csomag

8265 Ft + Áfa

Prosecco és gyümölcsös csoki egy csomagban. Hölgyeknek és uraknak egyaránt kiváló választás. Csomag tartalma: Mionetto Treviso brut prosecco (200 ml), madagaszkári étcsokoládé (70%) piros gyümölcsökkel (45g), Stühmer szaloncukor (1db). Csomagolás: nyomott mintás, sátortetős dísztasak, selyem szalaggal átkötve. A csomagolás nem logózható. Igény esetén a logózás a szalaghoz erősített kártyával oldható meg.

Cikkszám:
-GOGCS202002
Termék színe:
-
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa


Mennyiség
Ajánlott termékek

Hello, December ajándékszett

CABH-1355
11191 Ft + Áfa

JÚLIA desszertcsomag

CABH-24
14013 Ft + Áfa

Karácsony éj csomag

-GOGCS202011
30495 Ft + Áfa

Édes pillanatok ajándékszett

CABH-1384
7928 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek