Boston mobiltelefon tartó

360 Ft + Áfa

Boston mobiltelefon tartó

2022-es árak folyamatos feltöltés alatt!

360 Ft + Áfa

Univerzális autós mobiltelefon tartó műanyagból. Az eszköz hátulján lévő 3 lábú dugónak köszönhetően az autó szellőzőnyílásához csatlakoztatható és forgatható.

Cikkszám:
EA038506
Termék színe:
fehér
Termék mérete:
9,7 × 2,9 × 4,9
Emblémázható mérete:
¤ 2
Súly:
0.033 g/m2
Elérhető készlet
7 db
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

A termék ára nem tartalmazza az emblémázás költségeit.
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + Áfa, ami több termékből is összeállítható.


Mennyiség
Ajánlott termékek

Tisson Bankkártya tartó

AP721405-06
293 Ft + Áfa

Donic Pénztárca

AP781903-07
641 Ft + Áfa

Garrix Akció kamera

AP781592-01
32929 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek