Bögre, tea, mézeskalács, csoki, cukor desszertcsomag

egyedi ár

Bögre, tea, mézeskalács, csoki, cukor desszertcsomag

A termék nem kapható

az ajándékcsomag tartalma: Karácsonyi bögre, Erdeigyümölcsös tea (30g), Mézeskalács akasztóval (1db), Lindt tejcsokis golyó (2db), Kandiscukor (12g).


Csomagolás: Sátortetős díszdoboz, masnival. A doboz nem logózható, de felár ellenében a logózott kisérőkártya a masni alá is rögzíthető


Minimumrendelés: 5 csomag

Cikkszám:
CAB001189
Termék színe:
-
Ajánlott termékek

Kicsi szív desszertcsomag

CABH-224
11367 Ft + Áfa

Bubis karácsony csomag

-GOGCS202002
8265 Ft + Áfa

Nőnapra ajándékcsomag

CABH-234
8810 Ft + Áfa

Aranyláz ajándékszett

CABH-769
13836 Ft + Áfa

Ünnepi Hangulat

-GOGCS201705
23342 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek