BLACK 8,5" LCD írótábla, fehér

3645 Ft + Áfa

BLACK 8,5" LCD írótábla, fehér

3645 Ft + Áfa

8,5" LCD rajztábla érintőceruzával. A gombot megnyomva törölni tudja rajzát. Vékony, könnyen hordozható. 1 db CR2016 elemmel szállítjuk.

Cikkszám:
MO9537-06
Termék színe:
-
Termék mérete:
146X227X5.5 MM
Emblémázható mérete:
50x6 mm
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

Mennyiség
Ajánlott termékek

Phil fém kitűző, szürke

AP757008-21
235 Ft + Áfa

Tipped hegyező, zöld

AP809477-07
97 Ft + Áfa

Bögredoboz, nagyablakos

GO10003K
69 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek