Avola manikűrkészlet

1140 Ft + Áfa

Avola manikűrkészlet

1140 Ft + Áfa

Manikűr készlet, melynek tartalma egy olló, egy körömcsipesz, egy körömreszelő és egy körömtisztító műanyag tokba csomagolva. Ideális utazáshoz. Egyenként nylonba csomagolva szállítjuk. Emblémázását tamponnyomással javasoljuk.

Cikkszám:
EA279377
Termék színe:
szürke
Termék mérete:
10,8 × 6,8 × 2,3
Emblémázható mérete:
5 × 3
Súly:
0.11 g/m2
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa.
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

Mennyiség
Ajánlott termékek

Fraga manikűrkészlet

EA013229
1695 Ft + Áfa

Alumínium zsebtükör, ezüst

IN56-0402335
290 Ft + Áfa

Masszírozó, átlátszó

IN56-0402356
219 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek