Wabik Antibakteriális szemeteszsák adagoló

457 Ft + Áfa

Wabik Antibakteriális szemeteszsák adagoló

457 Ft + Áfa

Antibakteriális műanyag szemeteszsák adagoló kutyáknak, karabinerrel. 15 db biológilag lebonló kutyapiszok gyűjtő zacskóval. ISO 22196 megfelelt.

Cikkszám:
AP721839-01
Termék színe:
fehér
Termék mérete:
ø40×100 mm
Emblémázható mérete:
50x20 mm
Elérhető készlet
0 db
Érkező készlet
86711 db

A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa


Mennyiség
Ajánlott termékek

Dinsol Arcmaszk hosszabbító

AP721752-10
83 Ft + Áfa

Kézfertőtlenítő állomás, event

cab-fertot-event
egyedi ár

Holiam Nyakmelegítő

AP781634-01
453 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek