Airing mikro USB-s ventilátor, fekete

315 Ft + Áfa

Airing mikro USB-s ventilátor, fekete

A termék nem kapható

Kapcsológomb nélküli mikro USB-s ventilátor, mely a legtöbb okostelefonnal és tablettel használható. Levehető szilikon propellerrel a biztonságos használatért és könnyű tárolásért.

Cikkszám:
GO12387700
Termék színe:
fekete
Termék mérete:
3,6 x 8,8 x 3,2 cm
Ajánlott termékek

USB ventilátor, fehér

GO7884-02
816 Ft + Áfa

Legyező, narancs

GO9001-07
98 Ft + Áfa

Legyező, fehér

GO9001-02
98 Ft + Áfa

Maestral legyező, sárga

GO10070407
559 Ft + Áfa

Textillegyező, sárga

GO6510-06
410 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek