Acél mérőszalag, zöld

egyedi ár

Acél mérőszalag, zöld

A termék nem kapható

1 m-es acél mérőszalag, műanyag kulcstartóval, vidám színekben, jól emblémázható felülettel, melyhez tamponnyomást javaslunk.

Cikkszám:
MC8880809
Termék színe:
zöld
Termék mérete:
4 x 4 x 1 cm
Emblémázható mérete:
3 x 3 cm
A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa.
Ajánlott termékek

Harrol 1m Mérőszalag

AP781691-10
291 Ft + Áfa

Kiev mérőszalag, kék, fekete

XP112.455
1180 Ft + Áfa

Stil 2M Mérőszalag

AP791135-10
666 Ft + Áfa

Colstok, 2m-es, fekete

GO10418604
1155 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek